Hrvatske dive: Tereza Kesovija, Gabi Novak i Radojka Šverko - V. Lisinski, 13.10.2011.


SADRžAJ

Projekt Dive ujedinio je tri iznimne hrvatske glazbenice koje su ostavile neizbrisiv trag na hrvatskoj glazbenoj sceni. Prikazujemo snimku koncerta koji su Tereza Kesovija, Gabi Novak i Radojka Šverko 13. listopada 2011. održale u KD Vatroslava Lisinskog. Svojim kontinuiranim profesionalnim radom u glazbi i kulturi one doista jesu konstante u našem životu. Povezuje ih ljubav prema glazbi, šarolikost opusa i iznimno međusobno poštovanje. Uz prateći orkestar pod vodstvom Ante Gele dive su izvele svoje najveće uspješnice.
Tereza Kesovija dobitnica je priznanja Porin za životno djelo i jedina hrvatska izvođačica koja je četiri puta rasprodala koncerte u pariškoj Olympiji. Gabi Novak prva je dama hrvatske šlageristike. Radojka Šverko poznata je po raskošnom volumenu i boji glasa i nastupima u zemlji i svijetu te dobitnica svjetskog priznanja "The Most Outstanding Performance" .
Prisjetimo se ovog vrhunskog koncerta održanog prije gotovo 10 godina.

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.