EPIZODA: 185

SADRžAJ

Razmišljajući o riječima oca Anselma, Marichuy posjeti svoje naselje, te joj počnu navirati sjećanja. Juan Miguel i Cimarro donose otkupninu za Rafaela. Rocio razgovara s Danielom i kaže mu kako je zabrinuta za Vicentea i da će razgovarati s Marichuy neka se zauzme za svoga brata. Marichuy susretne Puritu i Adriana koji su presretni viješću da ponovno može vidjeti. Juan Miguel shvati da je Vicente jedan od otmičara i prati ih u automobilu nakon što su pokupili novac. Marichuy susretne Reynalda u bolnici i on joj ponudi posao. Vicente traži Rocio, a Daniel ga optuži za Rafaelovu otmicu. Rafael pristane otići na operaciju u bolnicu u kojoj će se Marichuy zaposliti i ona ga zamoli da ne kaže Juanu Miguelu ništa o njezinim planovima. Liječnik obavijesti Beatriz da ni ona ni Eduardo nisu kompatibilni s Eduarditom, ali da će se on nastaviti boriti za njegov život. Marichuy govori Juanu Miguelu da ga ne želi u svome životu. Mayita upita baku i tetu zašto njezin otac ne želi Anino Julijino dijete. Marichuy pita Juana Miguela može li se zakleti da nikada nije bio intiman s Anom Julijom.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.