EPIZODA: 182

SADRžAJ

Juan Miguel obavijesti sve da je Marichuy preživjela operaciju. Cecilia je zabrinuta jer se Marichuy ne budi iz narkoze, a Juan Miguel je smiruje. Amador pritišće Anu Juliju, a ona mu daje novac. Marichuy se budi i očajna je jer nikoga ne može prepoznati. Juan Miguel je na liječničkom konziliju optužen za neke nepravilnosti tijekom operacije, te se brani govoreći da je morao promijeniti identitet radi sigurnosti pacijenta. Marichuy je uznemirena, a Juan Miguel dolazi k njoj i smiruje je, govoreći joj da će je zaštititi i od samoga sebe ako to bude potrebno. Amador savjetuje Vicenteu da zatraži Rocio novac i da mu pomogne da riješi svoje probleme. Patricio i Cecilia obavijeste sve da je Marichuy dobro i da je pri svijesti. Marichuy kaže Candelariji da se Juan Miguel vratio. Amador zaprijeti Ani Juliji da će reći Juanu Miguelu da je dijete koje ona nosi njegovo. Rocio upita Vicentea što želi u zamjenu za rastavu. Marichuy pokuša skinuti zavoje, a Juan Miguel je u tome spriječi. Amador upozori Vicentea da mu mora uzvratiti uslugu. Marichuy podsjeti Rafaela da joj je obećao kako će otići na operaciju ako ona progleda. Juan Miguel kaže Marichuy kako se boji da ga više neće voljeti nakon što progleda, a ona mu govori da će ga voljeti bez obzira na sve.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.