SADRžAJ

Hemija u svakodnevnom životu. Naša veza sa hemijskim elementima, materijom od koje su izgrađeni nebo i more. Atomi koji su deo nas i svega što nas okružuje, a što možemo dodirnuti, osetiti i videti. Serija nam pokazuje od čega su sastavljeni predmeti u našem okruženju i kako se kreću čestice koje ih sačinjavaju. Sve oko nas je izgrađeno od - Svakodnevnih elemenata.

Fotografije

EVERYDAY ELEMENTS - CHLORINE, TITANIUM, GALLIUM, POTASSIUM, NICKELEVERYDAY ELEMENTS - CHLORINE, TITANIUM, GALLIUM, POTASSIUM, NICKELEVERYDAY ELEMENTS - CHLORINE, TITANIUM, GALLIUM, POTASSIUM, NICKEL

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • RTS Lab

    image
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
  • Vrlo zanimljiva emisija o svemu

    image
  • Kad naš brod plovi

    image
    U emisiji "Kad naš brod plovi" upoznajte dvojac koji putuje duže cijele jadranske obale i njezinih otoka kako bi istražili ribolov. Postoje razne ribolovne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.