Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SEZONA: 4

EPIZODA: 3 - SALON ZA ULJEPŠAVANJE

SADRžAJ

Marko je ljut zbog visokih računa koji opterećuju kućni budžet, što će još više potencirati Ružina želja za odlaskom u salon za uljepšavanje. Ona smatra da ju je Marko zapustio i vjeruje da će joj tretman ljepote pomoći da ponovno privuče njegovu pažnju. U tom pohodu za ljepšim izgledom pridružit će joj se i Melita.
Dida je krenuo u novo poduzetništvo. Ovaj put to su ministeperi, aparati za skidanje suvišnih kilograma. Biba se zaposlila u pekarnici i svakodnevno dom Kosmičkih opskrbljuje svim vrstama kruha i peciva. Uskoro će uz pekarske proizvode u kuću dovesti i novog dečka - psihologa Borisa.

Fotografije

Odmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio si

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.