SEZONA: 1

EPIZODA: 103

SADRžAJ

Julija je zatečena što je Eva saznala istinu o inicijativi za projekte u pansionu i pokuša se na tren izvući no Eva je odmah prereže da je sve čula od župana. Potištena nakon razgovora sa Sofijom, Adela ponovno traži utjehu kod fra Jakova. Eva se malo sabrala i ne može vjerovati kako je Julija još ima obraza napadati i pozivati na red u vezi s Kristijanom. Lada predloži Nataši kako bi napokon mogli malo izaći svi zajedno kao nekad, ali problem su Karlo i Augustina, a ni Juran nije raspoložen zbog lošeg poslovanja tvrtke. Kristijan kaže Ireni da se mora pripremiti na moguću podjelu kluba na tri dijela, ali ona mu da do znanja da se nema namjeru odreći svog dijela. Augustina je nezadovoljna novom financijskom situacijom zbog koje će morati štedjeti. Kristijan kaže Evi kako mu je iskreno žao zbog cijele situacije, ali da će se zbog Irene boriti za njihovo. Karlu sine ideja pozvati Sonju van i tako napraviti Augustinu ljubomornom. Julija je zabrinuta što loše stoji u predizbornim anketama pa pokuša saznati od Jurana postoji li šansa za ponovno otvaranje Tomekove tvornice.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.