EPIZODA: 164

SADRžAJ

Ugledavši Marichuy, Juan Miguel kaže gospođi Riquelme da je poznaje i ona mu predloži da je zajedno odu pozdraviti, no u taj tren se vrati Rafael i zagrli je jer se ona ne osjeća dobro. Beatriz je u parku s Eduarditom i razmišlja kako ne uspijeva svladati svoju ljubomoru. Tada se pojavi Amador i tiho priđe djetetu. Marichuy se onesvijesti, a Juan Miguel joj priđe kako bi joj pomogao. Amador pokušava uzeti Eduardita, a Beatriz mu se suprotstavi. Rafael čuje kako Juan Miguel govori kako voli Marichuy i zaplače u tišini. Ana Julia kaže Mayiti da više neće moći vidjeti svoga malog brata jer je Marichuy više ne voli. Marichuy dolazi k svijesti, ali Juan Miguel joj ne daje do znanja da je on uz nju, Ana Julia govori Amadoru kako se planira riješiti djevojčice i ostati s Juanom Miguelom. Juan Miguel prizna gospođi Riquelme da se želi približiti Marichuy pod drugim imenom, kako bi mu ona dopustila da je operira, ali mu ona govori da će za to trebati dopuštenje suca Velardea. Amador i Ana Julia smišljaju plan protiv Marichuy i Beatriz. Juan Miguel se oprašta s gospođom Riquelme, a Patricio i Cecilia stižu u Udrugu, te pokucaju na njezina vrata.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.