Ocjena korisnika: 9/10

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Reporterska ekipa HTV-a donosi vam jedinstven pogled na život u Južnoj Africi.
U posljednjoj epizodi vraćamo se u vrijeme prvih doseljenika iz Hrvatske. Od tada do danas prošlo je više od stoljeća. Što se promijenilo, gdje su Hrvati danas i što ih čeka sutra? Generacije doseljenika dijele s nama svoje uspjehe i padove, strahove i radosti. Ne propustite posljednju Sliku iz Južne Afrike.
Prije šest stoljeća otkrio ju je Vasco da Gama, danas je otkrijte i vi. Putujmo zajedno najjužnijom zemljom afričkog kontinenta.

Fotografije

Slike iz Južne Afrike: Hrvati u Južnoafričkoj Republici

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tamo daleko

    image
    Serijal putopisno-dokumentarnih emisija "Tamo daleko" počeo je s emitovanjem u oktobru 2011. godine, i prva je emisija u okruženju koja se bavi dijasporom....
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • Iskušenja divljine (2018)

    image
    Neki od najvećih spektakala prirode su životinje u pokretu. Na kopnu, u zraku i u moru, mnoge se životinje moraju seliti da bi preživjele.
  • S ekspedicionistom po svijetu

    image
    S ekspedicionistom po svijetu novi je putopisni serijal u programu Televizije Herceg Bosne. Od ponedjeljka do petka poznati hrvatski planinar i istraživač Mladen...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.