SEZONA: 1

EPIZODA: 28

SADRŽAJ

Župan dolazi kod Jane koja mu se hvali da je zamjenica načelnika. Jana shvaća da Jure i župan misle da je glupa i naivna te iz inata odluči da zemlju neće dati nikome.
Dalibor i Pero zamijene gume s pogrebnih kola sa županovim. Božena ispituje župana koji se neprimjereno ponaša, te ga ona hapsi i baci iza rešetaka.
Jure vadi Župana iz zatvora i zaprijeti mu da se kloni Božene. Župan je zatečen Jurinom prijetnjom. Božena optuži Juru da štiti Župana po političkoj liniji.
Branko i Željko izbjegavaju Milenu kojoj je puna kapa i njih dvojice i Suzane na koju se ljuti što je odala Željku da joj se sviđa. Odluči da će uhvatiti Branka u nevjeri pa ga slijedi s fotoaparatom cijeli dan.
Dalibor pronalazi tajanstvenu sliku gole, mlade žene ispod djedovog portreta. Violeta prepozna Babu Bebu na slici, ali Beba poriče sve. 
Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Igra sudbine (2020)

  danas
  image
  Ada Kanački, bogata i prefinjena dama iz visokog društva, nakon trideset godina saznaje da joj je sin zamijenjen na porođaju. Jednog sina je rodila, a drugog...
 • Na granici (2018)

  danas
  image
  U središtu dramske serije ''Na granici'' je mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake Zorke...
 • Jessie (2011)

  danas
  image
  The series follows Jessie Prescott, a young woman from a small town with big dreams who, rebelling against her strict father, decides to leave the military base...
 • M(j)ešoviti brak (2003)

  danas
  image
  Serija "M(j)ešoviti brak" snimljena je na osnovu istoimene pozorišne predstave koja spada među najgledanije poslednjih godina. Naravno, dodati su novi likovi,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.