poster

Pozitivno

Pozitivno (2013)

religijski | Hrvatska

Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasa)

EPIZODA: 300

SADRžAJ

Danas prikazujemo 300. emisiju Pozitivno! To je emisija Religijskog programa HTV-a u trajanju od 30 minuta, čija ekipa je proizvela oko 150 sati zanimljivih priča koje su često poučne, šalju poruke optimizma, daju nadu ili potiču i druge da naprave nešto lijepo. U ovih prvih 300 emisija nije bilo ponavljanja gostiju, a dolazili su s raznih strana.
Prve najave i razgovor za prvu emisiju snimljene su na tornju zagrebačke katedrale, a emitirana je 20. rujna 2012.
U emisijama je emitirano više od 1500 priloga iz Hrvatske ali i iz drugih zemalja okružja i šire. Desetak emisija zavrijedilo je naziv posebno izdanje jer je u njima obrađena samo jedna tema. Npr. Hodočašće Hrvata u Rim, Branitelji s Peruče, Muzej u Livnu, Gospa od Prizidnice, priča o Ozani Kotorskoj, emisija o Hrvatima iza Dejtonske crte, Šumarski muzej u Bošnjacima, veliki intervjui sa Živkom Kustićem, Bonaventurom Dudom, Davorom Pavunom, fra Lukom Markovićem....
U kreiranju emisiju sudjeluju uz urednika i voditelja, snimatelji, tonski majstori, majstori svjetla, vozači, lektori, asistenti, montažeri, tajnice, producenti, realizatori, koordinatori troškova te novinari iz svih HRT-ovih centara i dopisništava.

Fotografije

Pozitivno

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.