Priča prati mladu udovicu Dhaani i bogatog momka Viplava, koji se vremenom zaljubljuje u nju. Dhaani živi sa majkom u utočištu za udovice dok je Viplav diplomirani pravnik. Viplaovi roditelji pokušavaju ga oženiti drugaricom iz detinjstva, Tanyom, ali Viplav odustaje od zaruka. Jednom prilikom Viplav spasi Dhaani od utapanja, te ih njegov polubrat Tripurari slika kako bi ocrnio Dhaani. Pošto svi vjeruju u ono što su vidjeli na slikama, Viplav odluči živjeti s udovicama dok se njihovi problemi ne riješe. Dhaani i Viplav tada postaju prijatelji. Viplavovi roditelji ponovno stvaraju nesporazume koji dovode do toga da Dhaani i Viplav raskinu prijateljstvo. Njihova ljubav od tada preživljava uspone i padove, sve dok Dhaani ne bude uhićena zbog smrti svog bivšeg muža, a Viplav se odlučuje boriti i dokazati njenu nevinost. Na sudu Viplav uspijeva osloboditi Dhaani. Poslije se pojavljuje djevojka po imenu Kaamini i uspijeva ih rastaviti. Dhaani se seli kod majke gde sazna da je trudna. Ona napiše pismo Viplavu koje nikada ne stigne do njega, ali subina će ih ponovno spojiti…Hoće li to biti sretno?

Bilo je na kanalima:

OBN  

PREPORUKE
  • Silent Hunt (1971)

    image
    In German with English subtitles. Alexander Bukow is a cop who doesn't mind working at the edge of the law to get results. His straight-laced partner, Katrin...
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.