Višestruka dobitnica Emmy nagrade glumi prvu ženu u ulozi šefa policije u Los Angelesu. Njezino odvažno poštenje i beskompromisna taktika sprječavaju da društvena, politička i pitanja nacionalne sigurnosti utječu na policijski posao.
Osim novog poslovnog izazova, Abigail će se susresti i sa izazovima u privatnom životu. Nakon rastave, Abigail se seli u Los Angeles gdje živi njezina starija kćer i unuka koje nije vidjela dugo vremena. Njihov odnos majke i kćeri daleko je od idealnog. Njezina kćer Kate prezire majku jer je uvijek stavljala posao i vlastitu karijeru ispred svoje djece i obitelji te nikad nije htjela poraditi na njihovom odnosu. Prva sezona serije prepuna je zanimljivih slučajeva koji će dočekati novu šeficu policije Los Angelesa. Ubojstvo poručnika, silovanja i glamurozan život zvijezda postat će dio Abigailine svakodnevnice. Istinska policajka iz New Yorka, Abigail “Tommy” Thomas koristi svoje nepopustljivo poštenje i beskompromisnu taktiku kao bi spriječila da društvena, politička i nacionalna pitanja ometaju djelotvorno provođenje zakona u Southlandu.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.