U Devsu mlada softverska inženjerka, Lily Chan, istražuje tajni razvojni odjel svog poslodavca, vrhunske tehnološke kompanije sa sjedištem u Silicijskoj dolini, za koju vjeruje da stoji iza ubojstva njezina dečka.
DEVS prati priču mlade softverske inženjerke, Lily Chan, koja istražuje tajni razvojni odjel svog poslodavca, vrhunske tehnološke kompanije sa sjedištem u Silicijskoj dolini, za koju vjeruje da stoji iza ubojstva njezina dečka. U seriji glumi Sonoya Mizuno kao Lily Chan; Nick Offerman kao Forest, generalni direktor Amaye; Jin Ha kao Jamie, Lilyin bivši dečko; Karl Glusman kao Sergej, Lilyin dečko; Zach Grenier kao Kenton, šef osiguranja Amaye; Stephen McKinley Henderson kao Stewart, jedan od najboljih umova koji rade u Amayinu tajnom razvojnom odjelu; Cailee Spaeny kao mlada, sjajna Lyndon; i Alison Pill kao Katie, darovita kvantna fizičarka i dozapovjednica u Amayi.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.