Hrvatsko zagorje. Nekom bajkovito, nekom fatalno, svima brežuljkasto. Regija je to zanimljive prošlosti - neandertalci, umjetnici, vođe i buntovnik koji je ušao u legendu. Zagorje je bilo utočište hrvatskog plemstva i druga linija obrane od najezde Turaka. Otuda kuburašice, raskošni dvorci, kurije, perivoji i kapelice gotovo na svakom bregu. A koliko bregova toliko i termalnih izvora. Kontrastno je Zagorje, poduzetnici i kmetovi, popevke i punkeri, zaprežna kola i oktanski sportovi, žganci i šampanjci. Svima je zajedničko pojesti, popiti i našaliti se!

Bilo je na kanalima:

HTV1  HRTInt.  HTV2  

PREPORUKE
  • Zapis o selu

    image
    Dokumentarna emisija.
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
  • Globalna Hrvatska (2018)

    image
    O ulozi medija u izgradnji demokratskog društva često se lome koplja. Golemo je njihovo značenje u kriznim situacijama poput ove uzrokovane pandemijom...
  • Aerodrom u Dubaiju (2013)

    image
    Serijal Aerodrom u Dubaiju donosi neviđen pristup najprometnijoj zračnoj luci za međunarodne letove na svijetu, domu Emiratesa, jedne od najvećih svjetskih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.