Dišpet ili inat ono je što je održalo Dalmatince i Dalmaciju u najnepovoljnijim uvjetima kroz povijest. U našoj emisiji koja nosi ime dišpeta, jednom tjedno predstavljamo „dišpetožaste“, mlade stanovnike Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije koji su, unatoč svim poteškoćama na koje nailaze u svome okruženju, uspijeli postati i održati se – najboljima. Naši gosti su mahom mladi neobično talentirani ljudi čiji rad i vrijednost sredina nije na vrijeme prepoznala i primjereno valorizirala. Sugovornici su nam oni koji su svoj talent pretvorili ili još uvijek pretvaraju u vrijednost koja se može prepoznati na nacionalnoj i regionalnoj razini. Tijekom 20-tak televizijskih minuta u studiju razgovaramo s gostom koji se svojim radom i nadarenošću ističe u nekom od društvenih polja od sporta, preko znanosti i obrazovanja do kulture i umjetnosti. Ujedno donosimo i informativnu reportažu, snimanu na terenu s više različitih, relevatnih sugovornika. U cilju što vjerodostojnijeg prikazivanja teme koju aktualiziramo,neke od emisija snimamo i na terenu.

Bilo je na kanalima:

Televizija Dalmacija  

PREPORUKE
  • Lidijina kuhinja (2013)

    image
    Serija kroz 26 nastavaka prati Lidiju Bastianich na još jednom kulinarskom putovanju punom otkrića. Pridružite se Lidiji koja će pripremati jednostavna, sezonska...
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • E' sempre mezzogiorno

    image
  • Ni crno ni belo

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.