Jednosatni pregled najvažnijih zbivanja u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu očekuje nas u “Osvrtu” u novoj sezoni i sa novom autorkom. Sanja Purić svake nedelje od 11.00 donosiće pregled najvažnijih događaja koji su obeležili proteklu sedmicu, pre svega iz političkoj života Srbije i regiona.
- Osvrnuću se naravno i na sve važne društvene, pa i zabavne teme i baviti se mnogim drugim fenomenima i pojavama osim politike – kaže Sanja i dodaje da će u “Osvrtu” davati svoju viziju stvarnosti prateći sve medije i društvene mreže.
Sanja Purić, novinarka sa dugogodišnjim iskustvom u uređivanju i prezentovanju informativnih sadržaja, će kao i do sada ozbiljno i temeljno pristupiti svakoj temi i doneti “Osvrtu” ono što je interes i želja publike i ponuditi nešto sasvim novo na medijskoj sceni Srbije.

Emitira se na kanalima:

B92  

Sljedeće epizode:

nedjelja
11:03
Osvrt
nedjelja
17:12
Osvrt
28. 04. 2024.
11:00
Osvrt
28. 04. 2024.
17:15
Osvrt
PREPORUKE
  • Dnevnik BHT1

    image
    Najgledanija centralna informativna emisija.
  • Vesti

    image
    Otkrivamo kako se menjaju Srbija i svet. Pričamo o temama koje nas sve zanimaju. Osnovni zadatak naše Informativne redakcije jeste brzo, kvalitetno, pošteno i...
  • OBN Info

    image
    "OBN INFO" je središnja informativna emisija OBN TV koja je za relativno kratko vrijeme emitiranja postigla visoku gledanost. U OBN INFO-u izvještavamo o...
  • Dnevnik 24vesti

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.