U ovoj razigranoj komediji punoj doskočica i luckastih prizora komičarska zvijezda i dobitnik nagrade BAFTA-e Kayvan Novak glumi reportera na tajnom zadatku na osunčanom španjolskom otoku.
Woody je majstor prerušavanja, najbolji svjetski reporter za tajne zadatke, koji se poput kameleona infiltrira te razotkriva skandale koji završavaju na naslovnicama. No kad ga njegov korumpirani glavni urednik razotkrije tijekom tajne istrage u elitnim krugovima, prisiljen je dati se u bijeg i skrivati od britanskih vlasti. Jedini je problem što je šarmantni i brbljavi Woody magnet za nezgode - gdje god je on, ni nevolja nije daleko...
Stjeran u kut, Woody potraži jedinog čovjeka kojem vjeruje. Simpatični neotesanac Brutus nekadašnji je Woodyjev mentor, a danas je vlasnik bara na osunčanom španjolskom otoku. Iako isprva nije presretan što vidi svog nevoljama sklonog štićenika, Brutus ubrzo shvaća da može zaraditi šaljući Woodyja u razne istrage na otoku. Uz niz osebujnih aliasa, Woody se kreće među domaćim stanovništvom i radi u tandemu s Melody, glamuroznom grebatoricom željnom pustolovina.
U tom otočnom raju žive svakojaki nevaljalci pa će Woody doživjeti urnebesne dogodovštine. U svakoj epizodi nezaustavljivi Woody rješava novi slučaj: od potrage za papigom koja krije važnu tajnu pa do hvatanja osvetoljubivog hipnotičara, nijedan zadatak nije previše bizaran za Woodyja, koji na otoku ostavlja dubok trag.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.