Mračna, gotička priča o trima ekscentričnim časnim sestrama, svaka iz različite generacije, koje žive u oronulom samostanu na udaljenom otoku i o nepoželjnom gostu, ocu Ignaciju, koji ulazi u njihove živote i zauvijek mijenja njihov svijet.
Na udaljenom otoku tri katoličke časne sestre posljednji su članovi zatvorenog reda sv. Agneze. Zaboravljene od ostatka svijeta, one žive u dotrajalom samostanu, gdje divlja vegetacija raste iz kamenih anđela, a ovce slobodno lutaju kapelicom. Redovnice žive skromnim životom ispunjenim radom, molitvama i pripovijedanjem mračnih bajki dok svake večeri pletu. To jest, sve dok ambiciozni mladi svećenik ne stigne na crkvenoj misiji. Kada redovnice postanu svjesne što otac Ignacije zaista planira s njima, prisiljene su uzeti stvari u svoje ruke. Ono što se razvija napeta je, epska i fantastična priča o vjeri, ljubavi i iskupljenju.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.