Komedija smještena u urede korporacije Raj, Inc. Nakon što Bog odluči uništiti Zemlju, dvojica niskorangiranih anđela moraju ga uvjeriti da spasi ljudski rod.
Prva sezona antologijske humoristične serije „Čudotvorci“, snimljene prema knjizi „What in God's Name“ Simona Richa, komedija je na radnome mjestu koja se odvija u Raju. U seriji glume Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan i Karan Soni. Radcliffe glumi Craiga, niskorangirana anđela odgovorna za ljudske molitve, a Steve Buscemi glumi Craigova šefa, Boga, koji je dignuo ruke od ljudskog roda te je spreman krenuti na idući projekt. Da bi spriječili uništenje Zemlje, Craig i anđelica Eliza (Geraldine Viswanathan) moraju uslišati naoko nemoguću molitvu: pomoći dvama ljudskim bićima, Lauri i Samu, da se zaljube jedno u drugo.

Bilo je na kanalima:

HBO3  HBO2  

PREPORUKE
 • Scènes de ménages (2009)

  petak
  image
  Scènes de ménages follows several couples' domestic disputes, seen in a humorous light.
 • heute-show (2009)

  petak
  image
  The heute-show is a German late-night satirical television program presented by the German comedian and journalist Oliver Welke.
 • Binny i duh (2013)

  petak
  image
  A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
 • Dva i pol muškarca (2003)

  petak
  image
  Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.