Dobro došli na američki Divlji zapad - legendaran kraj poznat po užarenim pustinjama, kanjonima od crvenih stijena, golemim snijegom prekrivenim planinama i surovim obalama.
BBC-jeva dokumentarna serija istražuje ovo fascinantno područje Sjeverne Amerike - kanjone, visoke predjele i obale. Otkriva kako su ta tri krajnje različita svijeta nastala, otkriva sile koje ih oblikuju danas i kako je život našao hrabre i snalažljive načine za opstanak.
Na nove i zanimljive načine upoznaje nas s krajolicima, životinjskim svijetom i ljudima. Otkrijte užarene i surove pustinje, hladne i veličanstvene planine, dinamične i promjenjive obale. Divlji zapad dom je šarolike skupine varalica, pionira i odmetnika, od promućurnog kojota do borbenog kolibrića, od moćnog plavetnog kita do vatrenog mustanga.
Serija ujedno otkriva kako su ljudi tijekom godina preživljavali u ovim teškim uvjetima. Počevši s razgledanjem pećinske umjetnosti američkih starosjedilaca, serija potom posjećuje gradove duhova koje su nekoć nastanjivali pioniri, a naposljetku istražuje kako se ta zemlja danas koristi i za posao i za zadovoljstvo.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.