Kulturni centar je mesto gde se možete ulogovati na sve ono što se u pretraživaču odaziva na ime - kultura. U Kulturnom centru mogu se dobiti ili razmeniti informacije, mogu se produbiti razmišljanja o savremenoj kulturi, ali i civilizaciji kao celini, moguće je ući u diskusiju i polemiku, zamisliti se, ili jednostavno, saznati i otkriti. U sar vremena staju ključne vesti iz domaćeg i stranog kulturnog života, najave događaja koji nas očekuju, razgovori i polemike o važnim temama iz kulture, jubileji, fenomeni, kritike aktuelne umentičke produkcije, lični stavovi, prpeoruke.

Kulturni centar je mesto okupljanja svih onih koji žele da hodaju i istražuju po prostranom polju kulture. On je mesto na kome se susreću prošlost, sadašnjost i budućnost, kao i alternativna, mejnstrim, institucionalna i vaninstitucionalna, popularna i elitna kultura. Saborno mesto različitih generacija - rođenih pre pojave TV ekrana, onih koji su svet ugledali pre izuma mobilnih telefona i dominacije „ekstaze komunikacije", pa do onih koji su uvereni da je virtuelni svet stvarniji od stvarnog.

Kulturni centar sazidan je kao strateški važna medijska građevina koja će oplemeniti kulturni prostor Srbije.

Emitira se na kanalima:

RTS2  RTS SVET  RTS3  

Sljedeće epizode:

srijeda
21:48
Kulturni centar, nedeljni kulturni magazin: Kulturni centar
srijeda
21:56
Kulturni centar, emisija iz kulture
četvrtak
05:50
Kulturni centar
danas
16:01
Kulturni centar
danas
00:26
Kulturni centar ®
sutra
08:15
Kulturni centar ®
24. 04. 2024.
21:45
Kulturni centar
25. 04. 2024.
00:40
Kulturni centar, emisija iz kulture
25. 04. 2024.
05:55
Kulturni centar

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.