Vremena je sve manje. Udari asteroida, epidemije i katastrofalne klimatske promjene prijetnje su koje se brzo približavaju našem prelijepom plavom domu. Stephen Hawking smatra kako ljudska rasa ima samo stotinu godina da nađe novo mjesto u kozmosu. Vrijeme je da nadiđemo svoju stvarnost.
Pridružite se najgenijalnijim umovima u Sunčevu sustavu da biste otkrili kako ova nemoguća fikcija postaje znanstvena činjenica. Pionirski mislioci Nase, opservatorija Paranal, Europske svemirske agencije i Ad Astre brzinom svjetlosti dolaze do novih pomaka. A pionirski istraživači svaki dan otkrivaju nove planete. Lov je počeo.
Kakve će psihološke karakteristike biti potrebne za to putovanje? Možemo li preživjeti opasno zračenje svemira? Koliko nas treba otputovati u najvećem egzodusu s kojim smo se suočili? Od raketa na plazma-pogon do minijaturne letjelice koju pokreću golemi laseri, ova inovativna serija pronalazi odgovore koji će odrediti našu sudbinu.
Uvijek smo u čudu promatrali noćno nebo. Naša nam znatiželja sad otvara novi svemir mogućnosti. Ljudska domišljatost i želja za pustolovinom sve bi ovo mogle pretvoriti u stvarnost. Naša budućnost zapisana je u zvijezdama.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.