Britanci su ljubitelji životinja, više od polovice njih ima ljubimca. Gledanje smiješnih i zabavnih ljubimaca na internetu pomalo je nacionalna opsesija, ali rijetko pomislimo da su i naši vlastiti ljubimci sposobni za takve majstorije. Ova serija će otkloniti tu pogrešnu predodžbu i samo s pomoću metode pozitivne motivacije dokazati da svaki ljubimac ima potencijal postati internetska superzvijezda.
U ovoj osmodijelnoj emisiji ljubitelj životinja, komičar i voditelj Alexander Armstrong vodi najneobičniju školu za ljubimce u Ujedinjenom Kraljevstvu. Mjesto je to gdje pripitomljeni ljubimci svih oblika, veličina i vrsta dolaze naučiti trikove koji obogaćuju život, kako životinje tako i vlasnika.
Bilo da dresiraju kokoši da zaigraju društvenu igru "Pogodi tko", minijaturne konje da budu hotelski paževi ili motiviraju bernardinca Kevina da se ponaša kao šef sale na meksičkoj proslavi, stručni dreseri životinja Jo-Rosie Haffenden i Nando Brown pokazuju kako je uz ljubav, strpljenje, usredotočenu dresuru (i puno poslastica) samo nebo granica kad je posrijedi metoda pozitivne motivacije.
U svakoj epizodi dva kućna ljubimca stižu u školu i pokušavaju usavršiti korisne i zabavne kućne trikove: od brisanja šapa do otvaranja ulaznih vrata kad se začuje zvono. U posjet školi dolazi i zvijezda među učenicima - superljubimac koji nadahnjuje pokazujući što se sve može postići predanom, pozitivnom dresurom. Od terijera Smurfa, koji drži svjetski rekord za najviše izvedenih trikova u jednoj minuti, do g. Beana, konja koji može sinkronizirano plesati sa svojom vlasnicom balerinom, Alexander Armstrong u ovoj školi dočekuje najtalentiranije britanske ljubimce.
Jo-Rosie i Nando kreću i na teren kako bi svoju dresuru jedan na jedan doveli vlasnicima koji imaju velike ambicije za svoje ljubimce i žele da sudjeluju u važnom događaju.
Prepuna trikova koji se mogu učiti kod kuće, smiješnih internetskih filmića i činjenica o životinjama, ova zabavna serija slavi posebnu vezu između životinje i vlasnika i to kako se ona može poboljšati i nadograditi dobrom dresurom.

Bilo je na kanalima:

HTV2  Viasat Nature  

PREPORUKE
  • NASA-ini neobjašnjeni dosjei (2012)

    image
    Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
  • Nemogući projekti (2017)

    image
    Project Impossible is an original series that follows a new generation of epic engineering projects that were considered unthinkable just a few years ago. Each...
  • Neimenovani projekt obitelji Irwin (2018)

    image
    Obitelj Irvin nastavlja istraživanje Stevea Irwina. Obitelj Irwin, Terry, Bindi i Robert, odaju počast ostavštini Stevea Irwina putem svog rada u golemom...
  • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.