Automobil koji vozi na rabljeno biljno ulje, prenosivi štednjak i pregršt kulinarskih ideja u naprtnjači. Stvarajte hranu, a ne otpad! zabavna je serija koja prikazuje putovanje kroz pet europskih zemalja, Austriju, Njemačku, Nizozemsku, Belgiju i Francusku, tijekom kojeg je na jelovniku samo ono što drugi nazivaju otpadom. David Groß, koji nas vodi kroz seriju, smišlja kreativna jela i nastoji se boriti protiv bacanja hrane i našeg potrošačkog društva, a istodobno nas nadahnuti da potražimo kreativna rješenja.
Hrana koju u Europi bacamo bila bi dovoljna da nahrani sve gladne svijeta, i to dvaput.
U Europi svake godine u smeću završi devedeset milijuna tona jestive hrane.
U Austriji se baca oko sto šezdeset tisuća tona hrane. To bi bilo dovoljno da se nahrani grad veličine Salzburga.

Emitira se na kanalima:

HTV3  

Sljedeće epizode:

nedjelja
14:01
Stvarajte hranu, ne otpad: Bruxelles 1, ep. 4, dokumentarna serija ®
31.3.2019.
14:10
Stvarajte hranu, ne otpad: Pariz 1, ep. 5, dokumentarna serija
PREPORUKE
 • Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

  Danas
  image
  Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.
 • Životinjski klub boraca (2013)

  Danas
  image
  Najveći, najopasniji i najneobičniji ratnici životinjskog kraljevstva. Od lavova i vodenkonja, pa do vukova, bizona i krokodila, natjecatelji dolaze sa svih...
 • Drevni izvanzemaljci (2009)

  Danas
  image
  Dokumentarna serija koja uz pomoć povijesnih tekstova i arheoloških nalaza, pokušava dokazati tvrdnju da su vanzemaljci sudjelovali u razvitku drevnih civilizacija.
 • 48 sati (1988)

  Danas
  image
  This news magazine programme has won numerous awards in broadcast, and has been known to not just report on stories, but make real differences to lives and policies.
TOP LISTE

Prijavi se