Stefano Majoli (Sebastiano Somma) je renomirani ginekolog u luksuznoj Općoj bolnici 'Galilei' koji je zbog svojih zasluga imenovan za glavnog liječnika. Njegova ga suradnica Natalie (Serena Bonanno) s kojom radi na istraživanju sindroma višestrukih spontanih pobačaja, upozorava da mu netko želi smjestiti. Hitna operacija pacijentice Elene Asiago, koja je imala nekoliko spontanih pobačaja i koju Stefano prati godinama, slučaj je koji mu može uništiti karijeru. Da bi joj spasio život nakon što ju je njegov kolega i suparnik Terrani primio zbog gubitka fetusa, Stefano je prisiljen izvaditi joj maternicu. No tada bračni par Asiago odluči prijaviti Stefana liječničkoj komori tvrdeći da operacija nije bila potrebna, a Stefanu prijeti suspenzija zbog nesavjesnog liječenja. Upravo zbog toga ravnatelj Guastalla ga imenuje koordinatorom Sant'Anne, perifernog odjela rodilišta smještenog u napuštenoj zgradi kojoj prijeti zatvaranje i gdje njegova kći Sara (Vittoria Belvedere) radi kao ginekologinja. Stefano se, uznemiren zbog nemilih događaja, zaklinje da će vratiti ugled bolnici i odjelu na kojemu živi i radi njegov stari prijatelj, originalni i strastveni pedijatar Corrado Milani (Ettore Bassi). U rodilištu Stefano susreće i zanimljiv ostatak medicinskog tima među kojima su glavna sestra Gianna (Patrizia Loreti), dvije medicinske sestre Loredana (Barbara Rizzo) i Arianna (Eleonora Gaggioli), porodničar Rosario (Michele La Ginestra) te dva specijalizanta Sergio (Luca Angeletti) i Augusto (Marco Vivio), zvan Pivello. Stefano traži pomoć svoje prijateljice i liječnice specijalistice za porodiljstvo, tvrdoglave Alberte Statere (Lina Sastri). Iako se isprva dvoumi oko povratka na posao, ona na nagovor prijatelja odluči prihvatiti izazov.

Stefano (Sebastiano Somma)
Stefano je markantni 40-ogodišnjak i novi ginekolog u rodilištu. Ovaj vrhunski stručnjak medicine privatno je veliki idealist i san svake žene. Nakon što doživi tešku optužbu u poslovnom životu Stefano se zainati da će vratiti svoj liječnički ugled. Osim toga mora pomoći svojem timu u neuglednom rodilištu da stvore renomirano ime te institucije.

Sara (Vittoria Belvedere)
Ova plavokosa ljepotica je 32-ogodišnja stručnjakinja za neonatalnu medicinu. Sara je mlada ginekologinja koja je prije svega zaljubljena u svoj posao. Velikodušna i puna života Sara svima donosi osmijeh na lice.

Corrado (Ettore Bassi)
Corrado je 35-ogodišnjak bez kojeg bi svakodnevnica rodilišta bila tmurna. On je vrhunski pedijatar koji uvijek unese veselje u rodilište. Osim što je veliki stručnjak za pedijatriju Corrado slovi kao veliki zavodnik. Uvijek stvori odličan odnos s djecom, a jedini je u timu koji je poznavao Stefana prije negoli je došao u rodilište Sant'Annu. Corrado ima sindrom vječitog dječaka koji jedino postaje ozbiljan kada se radi o poslu.

Alberta Statera (Lina Sastri)
Alberta je 45-ogodišnjakinja, tvrdoglava specijalistica za porodiljstvo koja je poput majke svim zaposlenicima u klinici. U sretnom je braku s Antoniom. Osim sretnog braka Albertin život je obilježila jedna velika tragedija, a to je gubitak sina. To je za nju i značilo kraj medicinske karijere, no Stefano će je uspjeti nagovoriti na povratak poslu, jer zna kolika je njena strast prema medicini.

Annalisa Barra (Sonia Aquino)
Anesteziologinja Annalisa je prelijepa 35-ogodišnjakinja koja mami uzdahe muškog dijela klinike. No unatoč svojoj atraktivnosti Annalisa ostaje ravnodušna prema komplimentima koje joj upućuju muškarci, jer ona uživa u sretnom braku. Sa suprug ima dvoje djece te žive skladnim životom.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  O Kanal  RT Vojvodina 2  RT Vojvodina 1  

PREPORUKE
  • Malena Sjekira (2020)

    image
    Antologijsku seriju MALENA SJEKIRA kreirao je i režirao Oscarom nagrađeni redatelj Steve McQueen (12 godina ropstva), a ona pripovijeda osobne priče o londonskoj...
  • Asi (2007)

    image
    Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
  • Milijarde (2016)

    image
    Dobitnici Emmyja® i Zlatnoga globusa® Paul Giamatti i Damian Lewis zvijezde su ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i...
  • Momci s Madisona (2007)

    image
    Radnje smještene 1960-ih u New Yorku, „Momci s Madisona“ istražuju glamurozno i egoistično zlatno doba oglašavanja, gdje svatko nešto prodaje i ništa nije onako...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.