Šestodijelna dokumentarna serija obrađuje povijest jedne od najpoštovanijih političkih figura na svijetu - pape. Svaka epizoda istražuje drugo vremensko razdoblje i razmatra što je sve utjecalo na ulogu pape i Katoličke Crkve kako bi postala ono što je danas. Pripovjedač je Liam Neeson, a u seriji ima arhivskih snimaka, dramatiziranih rekonstrukcija događaja i originalnih intervjua sa stručnjacima i pripadnicima svećenstva Katoličke Crkve.
Svjetski vođa koji u svojim rukama drži vojnu, političku i vjersku moć još je obavijen velom tajne unatoč nezamislivom utjecaju koji je imao tijekom cijele povijesti. Ni jedan drugi položaj nije tako dobro dokumentiran iznutra, a gotovo nepoznat javnosti.
Zahvaljujući pristupu vatikanskim arhivima i ekskluzivnim intervjuima s nekima od najistaknutijih vjerskih vođa i teologa, serija istražuje kako je 12 apostola preraslo u današnjih 1,2 milijarde katolika.

Bilo je na kanalima:

BHT1  RTL Living  DOKU TV  HTV2  HTV1  

PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.