Adrian Richardson “Richo” australski je kuhar koji ima uspješnu karijeru već preko 20 godina. Richo je u tih dvadeset godina otvorio dva restorana, napisao par kuharica i snimao emisije o kuhanju.
U emisiji iza bara svog restorana u Melbourneu pokazuje umijeće u pretvaranju običnih barskih zalogaja u prekrasne delicije. Sitni zalogaji koji se jedu uz piće zapravo mogu biti prave delicije. Chef “Richo” izložio je svoje talente pri kreiranju inovativnih zalogaja, izazovnih pića i grickalica. U svakoj epizodi gledatelji mogu vidjeti senzacionalna jela koja mogu pripremiti i oni malo manje iskusni u kuhinji; čips od kukuruza i slanine, sushi, mini carbonara, crème brûlée shooter, kolutići luka omotani u slanini, prepečenac s češnjakom i kozicama … Richo svoju ljubav spram međunarodne kuhinje, pokazuje u kreaciji jela koja spajaju kulinarske utjecaje iz raznih zemalja diljem svijeta.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.