poster

Najbolje godine

THE BEST YEARS (2007)

drama, tinejdžerski | Kanada

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena: 6.7/10

Nakon života s udomiteljima Samantha Best dobiva stipendiju za studij na elitnom Charles University u Bostonu. Kad prvi put živiš sam, fakultet je mjesto gdje prijatelji postaju obitelj, a tajne se ne mogu skriti. Bilo da s nestrpljenjem očekujete više godine studija ili ih se samo rado sjećate, serija The Best Years prikazuje nezaboravne studentske zabave, cjelonoćna učenja i prve prave ljubavi. Od slučajne smrti studenta u prvoj epizodi tenzije ne prestaju rasti. Dok se Devon, Noah i Trent bore za Samanthinu naklonost, a novi prijatelji postaju nova zamjenska obitelj, iznenada se iz prošlosti počinju javljati stvarne krvne veze.

Nagrađivana produkcijska ekipa pripremila je niz zanimljivih priča čiji su protagonisti trodimenzionalni, a glumci koji ih tumače nezamjenjivi. Nakon odigrane uloge djevojke Justina Timberlakea u filmu Alpha Dog, zvijezda serije je Charity Shea koja tumači lik Samanthe Best. Autor i izvršni producent Aaron Martin dobitnik je brojnih nagrada i nominacija za svoja ostvarenja u popularnim serijama u SAD-u i Kanadi.

SAMANTHA BEST možda je siromašno siroče, no posjeduje borben duh koji je vodi preko svih životnih prepreka. Kad je imala samo osam godina, izgubila je oba roditelja. Isprva se za nju brinuo ujak alkoholičar, no jedini živi rođak brzo ju je napustio i prepustio udomiteljima. Promijenila je mnogo udomitelja. Bila je prestara za posvajanje, a premlada za samostalni život. Pametna i lijepa, utjehu je pronašla u knjigama i planiranju dana kada će ponovno biti sretna. Odrastanje u surovim bostonskim četvrtima samo ju je ojačalo, no osjećaj napuštenosti i dalje je proganja. Teško vjeruje i ne oslanja se ni na koga osim na samu sebe. Kad napokon kroči u željeni Charles, ponude joj se brojna prijateljstva, mentori i ljubavi, no njezine su brige puno veće od studija.

Prije uloge Samanthe Best u seriji The Best Years CHARITY SHEA glumila je s Justinom Timberlakeom u Cassavetesovu filmu Alpha Dog. Nakon epizodnih uloga u popularnoj HBO-ovoj humorističnoj seriji Entourage i CSI: Miami Charity Shea sve brže stječe status holivudske zvijezde. Nastupila je u filmovima After Sex, Toxic i Good Time Max. Rođena u Coloradu, Charity danas živi u Los Angelesu.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.