Oružje je instrument rata dizajnirano da zaštiti čovječanstvo, ali i da mu naudi. Ova serija naglašava znanstveni i povijesni značaj oružja te njegovu ulogu u oblikovanju modernog društva.
Oružje je instrument rata. Instrument jedinstveno dizajniran da zaštiti čovječanstvo, ali da mu i naudi, s tim da istovremeno potiče inovacije i ubrzava ljudski napredak. Ova serija prikazuje nam evoluciju tehnologije oružja kroz povijest na način kakav još nismo vidjeli.
Neki od najpoznatijih svjetskih stručnjaka istražit će tajne oružja potpuno praktičnim pristupom. Ti će eksperimenti ilustrirati kako je oružje mijenjalo povijest te kako je oblikovalo sudbinu ljudi, a detaljne animacije dočarat će nam trenutke u kojima se to događalo. Povijest oružja također ističe znanstveno i povijesno značenje oružja te način na koji je oružje oblikovalo moderno društvo.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.