U malome ribarskom mjestu Playa Escondida živi Estrella Marina, buntovna djevojka koju su odgojili krsni kumovi, skromna ribarska obitelj. Estrella je rođena nakon što je njezina majka Casilda bila silovana. Casilda je izgubila razum nakon što je rodila kćer i od toga dana besciljno luta ulicama. U istom tom ribarskom mjestu živi moćnik, nitkov León Parra Montiel sa svojim kćerima, arogantnom Orianom i plemenitom Elenitom.
Nakon mnogo godina u Playu Escondidu vraća se Victor Manuel Galíndez. Pao je u duboku depresiju i želi ostatak života provesti u rodnome gradu. Iako ga Oriana želi uhvatiti u svoju mrežu, on se zaljubi u Estrellitu, a ona mu uzvraća ljubav, no život Victora Manuela nije tako transparentan kao Estrelllin. On krije u sebi prošlost koja mu ne da mira.
León Para Montiel najbogatiji je čovjek u mjestu. Veoma je ponosan na svoju kćer Orianu koja ja upravo diplomirala. Oriana nije dobra osoba, sebična je i puna mržnje. León želi izgraditi hotelski kompleks u mjestu i prepušta taj projekt Oriani. No kako bi ga izgradio, najprije mora otkupiti cijelo mjesto od Victora Manuela koji je pravi vlasnik cijele Playe Escondide. Oriana se zaljubi u Victora Manuela, ali on ne želi nikakvu ljubavnu vezu, no s vremenom se njegovo srce počne otvarati nakon što upozna Estrellu Marinu. Skromna djevojka i bogati nasljednik i ne slute kako će teško moći naći zajedničku sreću. Ne samo da će ih Oriana svojim smicalicama pokušati razdvojiti, nego se i León zaljubio u Estrellu i želi je za sebe pod svaku cijenu. Stoga će ih otac i kći zajedničkim snagama pokušati razdvojiti.
Nakon večernje oluje nasred plaže pronađena je žena koja leži bez svijesti. Čini se da ju je izbacilo more. Neki je gledaju kao da je morska sirena. Njezino ime je Coral, žena koju je Victor Manuel volio u prošlosti i za koju je mislio da je mrtva. Coral pati od amnezije, a on joj pokušava pomoći da joj se vrati pamćenje. Estrellita je ljubomorna, ali Victor Manuel je odlučan u namjeri da pomogne Coral, te ona vjeruje da je on još zaljubljen u nju. León i Oriana muče Estrellu govoreći joj da su bogati nasljednik i Coral ljubavnici, te da se namjeravaju vjenčati.
Estrella Marina je potpuno shrvana i napušta mjesto sa svojom bolesnom majkom. Upoznaje Hernána, slavnoga liječnika koji je uvjerava da može izliječiti Casildu. Hernán se zaljubi u Estrellitu i ona pristane biti s njim iako još ne može zaboraviti Victora Manuela, osobito nakon što se njih dvoje susretnu u glavnome gradu. No njezina mržnja je jača od želje da mu oprosti. Coral se počinje prisjećati svega pa se tako sjeti i da je bila ludo zaljubljena u Victora Manuela. Ta zla žena želi zagorčati Estrellin život. Izgledi da će Estrella i Victor Manuel ponovno biti zajedno sve više blijedi. Samo snaga njihove ljubavi može im pomoći da pronađu davno izgubljeni put ka sreći.

Bilo na kanalima:

Nova Family  Nova BH  HTV2  HTV1  PINK EXTRA  PINK PLUS  PINK  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Brousko (2013)

  danas
  image
  Povodom svoje skorašnje udaje za Sifisa (Apostolis Totsikas) Melina (Eleni Vaitsou) se s prijateljicama s Krete dolazi provesti u Atenu. U istom baru nađe se i...
 • Zlatni dvori (2016)

  danas
  image
  Nova TV donosi novu dramsku seriju čija je radnja smještena u samom srcu Slavonije. U novoj serijskoj uspješnici pratimo jaku ljubavnu priču između Ane (Katarina...
 • Dženet (2017)

  danas
  image
  Dženet je napuštena kao beba i hrabro se borila kroz život, očajna zbog nedostatka majčinske ljubavi. Odgojila ju je baka na skroman način i nema toga mnogo, osim...
 • Mala kuća u preriji (1974)

  danas
  image
  Godina je 1878. U tijeku je osvajanje zemlje, a među mnogima koji su u potrazi za novim životom na novoj zemlji je i obitelj Ingalls: Charles, njegova mlada žena...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.