Alejandro Lombardo (Wiliam Levy) je mladić pun volje za životom i nasljednik velikog bogatstva. No u njegovom životu prisutan je i Bruno (David Zepeda), Alejandrov zli polubrat koji želi samo jedno – zauzeti mjesto u obitelji za koje smatra da mu pripada. Kako bi ostvario svoj opaki cilj, Bruno smisli idealan plan kojim će se zauvijek riješiti Alejandra. On pronađe idealnog posrednika koji će mu omogućiti da dobije Alejandrovo nasljedstvo. Radi se o Mariji Jose (Jacqueline Bracamontes), jednostavnoj djevojci sa sela kojom se Bruno odluči oženiti. Za Mariju Jose sve je to priča iz bajke, no nakon udaje ona dobiva poziv i saznaje kako je njen novopečeni suprug poginuo. Šokirana i žalosna, Maria Jose odluči otići u Meridu na pokop, no ondje otkrije još strašniji scenarij. Njen suprug nije onaj za koga se predstavljao, a ona je od sada nasljednica bogatstva čovjeka kojeg nikada nije ni upoznala. Naime, Bruno se cijelo vrijeme predstavljao kao Alejandro, te se nadao kako će Maria Jose Alejandrovo nasljedstvo prepustiti njemu, odnosno čovjeku u kojeg se i zaljubila. No ipak svaka priča ima i svoju sudbinsku stranu, a u ovoj će se na vratima obiteljske kuće i novog doma Marije Jose pojaviti ona neizbježna – pravi Alejandro koji je ipak preživio nesreću.

Ne znajući za spletke svog polubrata Bruna, Alejandro se vraća u svoju obiteljsku kuću, a s obzirom da pati od amnezije ne može se ni sjetiti svoje privlačne supruge Marie Jose. Alejandro ne shvaća da je postao žrtva prevare svog okrutnog polubrata. Kako bi se osigurao od Alejandrovog bijesa, Bruno ucjenom prisili Mariju Jose da prihvati svoje mjesto supruge, te ostavi brata u uvjerenju da je s njom u braku. Rastrgana između osjećaja krivnje i straha za svoju obitelj Maria Jose se nađe u bezizlaznoj situaciji. Dodatnu situaciju zakomplicirat će i Brunova sestra blizanka Raquel (Chantal Andere). Raquel je tašta djevojka koja je oduvijek opsjednuta Alejandrom, ne znajući da njena majka Victoria (Daniela Romo) skriva veliku tajnu, a ta je da Alejandro ima istog oca kao ona i Bruno. Maria Jose i Alejandro tako započnu svoj bračni život koji je zasnovan na lažima i prevari.


ALEJANDRO LOMBARDO (William Levy)
Svaka bogata obitelj ima nasljednika, a Alejandro je upravo čovjek koji ima sve. Novac, bogatstvo, ljepotu i poštenje. Naravno to za sobom nosi i zavist svog najljućeg protivnika, polubrata Brune koji ne preže ni pred čim kako bi ga uništio. Odrastao je uz oca i pomajku Victoriju koja ga je odgojila s puno ljubavi. U njegov život se igrom slučaja uključila Maria Jose koja je postala njegova supruga. Alejandro se nakon nesreće ničega ne sjeća, ali smatra kako je velika privlačnost između njega i Marije Jose dovoljna potvrda njihove ljubavi i braka.

MARIA JOSE SAMANIEGO (Jacqueline Bracamontes)
Marija Jose je iskrena i vrijedna djevojka sa sela koja dolazi iz siromašne obitelji. Prvo se zaljubljuje u Brunu misleći kako je on želi oženiti s iskrenim namjerama. No uskoro se Maria Jose budi u najgoroj noćnoj mori. Njen suprug nije čovjek za kojeg se udala, a mora postati i suučesnica zločinca. Rastrgana između ljubavi prema obitelji i grižnji savjesti Maria Jose želi učiniti sve što je moguće da se razvede od Alejandra. Ne želeći čuti za takav scenarij, Alejandro joj neće dozvoliti da raskine njihov brak.

BRUNO ALBENIZ (David Zepeda)
Bruno je arogantni nasilnik, mladić kojeg izjeda ambicija i zavist. Od malena ne podnosi Alejandra te želi učiniti sve kako bi mu uništio život. Željan velikog nasljedstva Bruno ne bira sredstva kako bi ga se dočepao. Nakon što shvati da mu plan nije uspio počne ga izjedati ljubomora, jer shvati kako je Alejandro opet izvukao bolji kraj. Naime, osim toliko željenog novca, Alejandro je Bruni preoteo i Mariju Jose u koju se i on ludo zaljubio.

VICTORIA (Daniela Romo)
Victoria je prava i odana majka. Unatoč tome što je Alejandrova maćeha, voli ga i poštuje kao vlastitog sina. Zbog svog atraktivnog izgleda Victoria je u ljubavnom životu imala puno problema, a dodatnu komplikaciju joj predstavlja i velika tajna da su Bruno, Raquel i Alejandro djeca istog oca. Nesretna zbog neslaganja svojih štićenika, Vicotria utjehu pronađe u Alejandrovom prijatelju Fernandu koji je puno mlađi od nje.

RAQUEL (Chantal Andere)
Raquel je Brunina sestra blizanka koja je jako nesigurna, plitka i ogorčena osoba. S obzirom da je ljubomorna na Mariju Jose, ona uspije uvjeriti svoju mamu Victoriju da se okrene protiv Alejandrove novopečene žene. Unatoč tome što je Alejandrova polusestra, Raquel je opsjednuta njime. U braku je s Robertom, a s privlačnim Ulisesom se upusti u vanbračnu avanturu.

Fernando Alanis (Gabriel Soto )
Fernando je plemenit, vrijedan i pošten muškarac. Studirao je u SAD-u, a i sudbina se uplete u njegov život kada se zaljubi u Victoriju, Alejandrovu pomajku.

Ulises (Julián Gil)
Ulises je atraktivan muškarac koji plijeni pozornost. Ulises započne avanturu s Bruninom sestrom, ali ima i jednu tajnu vezu zbog koje će se svi šokirati. Veliki je prijatelj Maure koja pod svaku cijenu želi rastaviti Alejandra i Mariju Jose.

Maura (Ana Brenda Contreras)
Maura je mlada i privlačna djevojka koja se nadala kako će upravo ona biti jednom Alejandrova supruga. S obzirom da joj je Marija Jose zauzela mjesto, Maura je također želi uništiti.

Roberto (Marcelo Córdoba)
Roberto je u Raquelin suprug koji dolazi iz dobre i imućne obitelj i puno pozornosti posvećuje svom stilu odijevanja. Živi dvostruki život, a njegove tajne će šokirati sve koji su na neki način povezani s njim.

Bilo na kanalima:

Doma TV  Sitel  PINK EXTRA  PINK PLUS  NOVA TV  Nova BH  PINK  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Mike i Molly (2010)

  danas
  image
  Mike Biggs (Gardell) je dobroćudni policajac koji iskreno želi smršaviti. Njegov partner je Carl McMillan (Wilson), mršav i brbljav lik koji ga stalno ohrabruje...
 • Južnjačko srce (2011)

  danas
  image
  Za dr. Zoe Hart sve je uvijek išlo točno po planu. Lijepa, privilegirana i nadarena, kanila je baviti se kardiokirurgijom poput svoga oca. No, kad joj kažu kako...
 • Cure bez love (2011)

  danas
  image
  Mnoge mlade djevojke dolaze u New York kako bi 'uspjele', a Max i Caroline samo pokušavaju zaraditi za stanarinu. U središtu zbivanja ove zabavne i urnebesne...
 • Vila Marija (2004)

  danas
  image
  'Villa Maria' je priča o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom. Tomislav Tomo Jurak (Žarko Radić) je bogati...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.