Tom Cavanagh je Tom Farell, uspješan A&R-a predstavnik major glazbene kompanije, koji je iznenada otpušten zbog svojih hvalevrijednih principa i vjerovanja po kojima je glazba je za njega umjetnost, a ne izvor zarade.

U glazbenom svijetu koji priznaje samo novac i profit, Tom ne pronalazi zadovoljenje, no ubrzo se njegova ljubav prema glazbi pokaže ključnom mladoj izdavačkoj kući u uzletu, gdje Tom, uz pomoć svojih poznanstava, iskustva i znanja, ostvaruje san i promovira glazbu kakvu je oduvijek želio. Tom svojim know-how ne pomaže samo umjetnicima, koje srčano predstavlja, već i glazbenom svijetu kojem želi vratiti strast kakvu je nekad imao, kada su scenom žarili i palili Dylan, Patti Smith, Nick Drake i The Clash. Prvi glazbenik koji potpisuje za True Vinyl Records, na Tomov nagovor, iskren je, željan uspjeha i nevjerojatno talentiran Wayne kojeg glumi 17-godišnji glazbenik u usponu, Teddy Ginger. Oduševljen Waynovim neiskvarenim pristupom i genijalnošću, Tom preuzima njegovu karijeru, odlučan od njega stvoriti zvijezdu.

I dok diskografska kuća uzima zalet, Tom neprestano srlja iz jedne u drugu ljubavnu aferu u nadi da će pronaći pravu izabranicu svog srca. Simpatije, velike romance, afere u uredu - Tomu ništa nije strano. I baš poput njegovog, privatni život njegovih prijatelja i šogora dr. Mikea Freeda (Jason Priestley), koji je jedini u njihovom društvu oženjen i u očekivanju prinove, identično je kaotičan. Uz Mikea i Toma, nerazdvojni tim prijatelja čine bivši atleta i sportski voditelj Jake Dunne (Christopher Wiehl, "Playmakers") i potencijalni mogul u nekretninama Shooter Cooper (Larenz Tate, "Crash"). U brojnim Tomovim glazbenim i privatnim usponima i padovima sudjeluju i producentica vijesti Bran, njegova sestra i Mikeova žena Karen (Katherine Lanas, "Judging Amy") i ljupka kolegica Julia Hixon (Ivana Milicevic, "Love Actually") iz True Vinyl Recordsa.

Izvršni producent serije Michael Rauch, koji svoje korijene vuče iz nezavisnog filmskog stvaralaštva ("In the weeds", "Wake up and smell the coffee"), objašnjava kako serija inspiraciju pronalazi u svakodnevnom životu, pokušavajući dočarati život 30-godišnjaka, samaca i oženjenih te njihovih prijateljskih i ljubavnih veza.

Michael, koji je ujedno idejni začetnik uspješnog serijala "Lijepe žene" koji se trenutačno prikazuje na RTL Televiziji, bio je očaran knjigom Kylea Smitha iz koje serija crpi pokretačku snagu i energiju. Knjiga figurativno, ali i doslovno, pruža soundtrack ovoj sjajnoj jednosatnoj seriji koja donosi priče o životu glazbenog zaljubljenika, njegovih prijatelja, žena u njihovom životu te općenito njihovih avantura u New Yorku. Karakterizira je svjež pristup, bez dlake na jeziku u situacijama koje donose prijateljske i romantične veze, a one, vrlo često, baš kao u stvarnom životu, ponekad vode najneočekivanijim raspletima. Lokacije, zapleti te općenito slike Michaelovog rodnog Manhattana i činjenica da je jedan od njegovih najboljih prijatelja bio A&R, samo su ga dodatno potakle da se uključi u stvaranje filmske inačice knjige.

Toma Farrella, A&R menadžera tumači Tom Cavanagh koji je gledateljstvu vjerojatno najpoznatiji po glavnoj ulozi u seriji "Ed", dok Jason Priestly, koji glumi Tomovog šogora, proslavio se u teen seriji "Beverly Hills, 90210" koja mu je pomogla da zasluži dvije Globe nominacije. Jason ima bogatu glumačku karijeru iza sebe, a pojavljuje se u mnogim popularnim serijama poput "Pravog poziva" koju smo mogli pratiti i na RTL Televiziji. Larenza Tatea, koji glumi Shootera Coopera, mogli smo pogledati u jednom od najvećih filmskih hitova u posljednje vrijeme, "Crash". U glazbenom kontekstu ove serije zgodno je spomenuti da je Larenz imao zapaženu ulogu u odličnom filmu o Rayju Charlesu "Ray" gdje je glumio slavnog glazbenog producenta Quincyja Jonesa. Najpamtljivija uloga Christophera Wiehla (Jake Dunne) je ona u seriji "Playmakers", a pojavljuje se i u serijama "Buffy- ubojica vampira", "Hitna služba" i "CSI".

Bilo na kanalima:

RTL  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Ponos Ratkajevih (2007)

  Danas
  image
  "Ponos Ratkajevih" povijesna je telenovela u 180 epizoda. Radnja se zbiva u najturbulentnijem razdoblju hrvatske i jugoslavenske povijesti, od 1938. do 1948....
 • U korak sa Kardašijanima (2007)

  Danas
  image
  Ova porodica je promenila svet. Pod stalnom lupom javnosti, njihov luksuzni stil života naterao je mnoge da požele da su u njihovoj koži. Danas svi znaju za...
 • Sulejman Veličanstveni (2011)

  Danas
  image
  Sultan Sulejman počeo je vladati carstvom u dobi od dvadeset šest godina, nakon smrti oca 1520.g. Nastojao je izgraditi snažnije, nepobjedivo i još veće carstvo...
 • Majka (2016)

  Danas
  image
  Zejnep je mlada žena koja se plaši vezivanja, s obzirom na to da živi s traumama iz djetinjstva. Kada je imala pet godina, majka Gonul ju je napustila jer joj je...
TOP LISTE

Prijavi se