RTL-ova emisija Exploziv postala je televizijska konstanta koja u prepoznatljivom konceptu donosi neobične priče o običnim ljudima iz susjedstva.
Aktualne i intrigantne teme aduti su koje je ekipa Exploziva isprofilirala u jedinstveni izražajni stil. Jedini kriteriji koji se postavljaju prilikom odabira tema su aktualnost i zanimljivost priča. Novinari Exploziva uvijek su u stalnoj potrazi za intrigantnim i zanimljivim pričama ili neobičnim pojedincima iz svih dijelova Hrvatske, pa i svijeta. Teme pronalazimo gajeći istraživačko novinarstvo, te ih obrađujemo i prezentiramo na profesionalan i zanimljiv način. Spektar tema je jednako šarolik kao i životi onih o kojima je riječ i onih koji ih gledaju.
Tematika kojom se ekipa Exploziva bavi krajnje je šarolika, što joj magazinska forma svakako i dopušta - aktualne teme, socijalna, medicinska, društveno-fenomenološka problematika, reportaže u kojima su prikazani ljudi s neobičnim životnim sudbinama, ali i oni obespravljeni, nemoćni i u potrazi za ''socijalnom'' pravdom česti su protagonisti emisije.
Voditeljica Tatjana Jurić karijeru je započela u vrijeme prave najezde novih lica na malim ekranima. Imponira joj što je ističu kao najtalentiranije mlado TV lice, ali je svjesna da pohvalama vrlo brzo može doći kraj, a ona, kaže, u svojem poslu bez obzira na sve daje svoj maksimum.

Bilo na kanalima:

RTL  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
  • Hollywood: Na snimanju (2003)

    Danas
    image
    Svakog tjedna „Hollywood: Na snimanju“ donosi izvještaje sa setova triju velikih filmskih produkcija, uključujući snimke akcijskih scena te intervjue s glumcima i...
TOP LISTE

Prijavi se