Glazbeni Top20 nova je glazbena emisija koju Unison proizvodi za HTV. Emisija će se emitir svake subote u večernjem terminu na HTV 2, a donosi pregled top-ljestvice aktualnih singlova hrvatske glazbene scene. U svakoj će se emisiji dva glazbena gosta osvrnuti na trenutačnu ljestvicu te kroz razgovor otkriti što novo pripremaju. Uz najemitiranije pjesme hrvatske glazbene scene u emisiji će biti zabavnih igara s gostima koji će i komentirati sadržaje s društvenih mreža kako bi gledateljima približili život i rad hrvatskih glazbenika.
Ljestvica je sastavljena od najemitiranijih pjesama proteklog tjedna u radijskom eteru, koje se prate putem servisa FokusKontrol. Taj sustav bilježi dnevna emitiranja na 135 hrvatskih radijskih postaja i jednom tjedno prikazuje precizne rezultate na temelju kojih se formira tjedna top-lista najemitiranijih singlova.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
  • Music Arena

    image
    Perfect selection of the greatest hits on the Balkans.
  • Reportaža

    image
    Izveštaji sa domaće muzičke scene.
  • MTV Rewind

    image
    Step into the MTV Time Machine and travel back to check out what tracks were stealing our hearts and ruling the charts!
  • Reload! Club Classics

    image
    We're going big on dancefloor smashes from across our favourite decades - that's massive tunes from the 90s, 00s and 10s!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.