Dokumentarna serija u pet nastavka prati lik i djelo petorice velikana...
U prvom nastavku pobliže ćemo upoznati "izumitelja u kratkim hlačama", Marcela Kiepacha, zatim utemeljitelja i prvoga ravnatelja Gradskoga muzeja u Koprivnici Leandera Brozovića. Slijedi epizoda posvećena političaru, diplomati, pjesniku i autoru filozofskih spisa Andreisu Trankvilu koji je među najzanimljivijim osobama hrvatskog humanizma. Pogledajte sve o Rudolfu Fiziru koji je među zaslužnima za razvoj hrvatskog zrakoplovstva. U zadnjoj epizodi kamera je zabilježila niz zanimljivih pojedinosti iz života svjetski poznatog albanologa, Milana pl. Šufflaya.

Bilo na kanalima:

HTV3  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Lov na oldtajmere (2008)

Danas
image
Wayne Carini uvodi gledatelje u svijet prikupljanja vrhunskih automobila. Svjedočite njegovoj vještini otkrivanja skrivenih dragulja i davno zaboravljenih relikvija.

Spašavanje divljih medvjeda (2017)

Danas
image
Pršteći dramom, humorom i neodoljivom ljupkošću, ova serija prati odgoj preslatkih medvjedića od trenutka njihova dramatičnog spašavanja do puštanja u divljinu...

Drevni izvanzemaljci (2009)

Danas
image
Dokumentarna serija koja uz pomoć povijesnih tekstova i arheoloških nalaza, pokušava dokazati tvrdnju da su vanzemaljci sudjelovali u razvitku drevnih civilizacija.

Kozmos: odiseja u prostorvremenu (2014)

Danas
image
Emisije "Kozmos: Odiseja u prostoru i vremenu" donosi nove oblike znanstvenog pripovijedanja da bi vam predstavila veličanstvenost svemira, a donosi i nove...
TOP LISTE

Prijavi se