Emisija prikazuje tajne igre podvodnog ratovanja, od savezničkih udara na Sile osovine do igre mačke i miša između supermoći u Hladnom ratu.
U prvoj sezoni serijala gledatelji mogu pogledati teška nastojanja od strane Saveznika da dođu do pobjede nad Silama Osovine. Napad na Pearl Harbor uzrokovao je kaos, a Nijemci su bili odlučni u svojoj namjeri da kaos pretvore u svoju prednost. Reinhard Hardegen poveo je najambiciozniji napad na luku New Yorka. U siječnju 1943. godine američke podmorničke ratne snage borile su se za prednost u Južnom Pacifiku. Dudley „Mush“ Morton bio je zapovjednik podmornice „Wahoo“ i odlučan u svojoj namjeri da prednost i ostvari. Nešto kasnije, u prosincu iste godine, kapetan Richard Hetherington sa podmornicom USS Tang krenuo je na japansko brodovlje. Podmornica je uspjela potopiti čak 17 brodova!

Bilo na kanalima:

National Geo.  National Geo. HD  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Lov na oldtajmere (2008)

srijeda
image
Wayne Carini uvodi gledatelje u svijet prikupljanja vrhunskih automobila. Svjedočite njegovoj vještini otkrivanja skrivenih dragulja i davno zaboravljenih relikvija.

Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

srijeda
image
Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.

Tajne i zavjere (2014)

srijeda
image
Serijal Tajne i zavere istražuje nepoznate, skrivene priče koje stoje iza najpoznatijih mesta na svetu, iza najpoznatijih otkrića i najuticajnijih ljudi. To su...

Trgovci automobilima (2003)

srijeda
image
Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
TOP LISTE

Prijavi se