Kungfu-zec

Kung Fu Bunny (2012)

Redatelj: Vincent Li

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

Mladi crtač stripa, Vincent, u svom kućnom studiju crta pametnog, buntovnog zeca i samodopadnog, ali odanog psa. Kad kungfu-zec iskoči s papira u stvarni život, započne Vincentova borba da ga vrati na papir.
Jednog dana mladi student crtanja Vincent načrčkao je na komadiću papira pametnog, ali buntovnog zeca i vjernog, ali samodopadnog psa. Oni su odjednom oživjeli i iskočili s papira ne želeći biti samo crteži! Zec i pas često su izvan kontrole. Doista, njihovi su likovi sasvim suprotni, što ih tjera da se gotovo stalno sukobljavaju. Svakog dana, nakon što provede vrijeme sa zecom i psom, Vincent odlazi na posao. Čim ode, dogode se neobične i čudesne stvari. Obični predmeti oživljavaju, okoliš se transformira, stvari se mogu pojaviti ili nestati, a predmeti mogu izvoditi neočekivane funkcije. Teleskop može postati portal za izvanzemaljce, čudovište u računalu može pokušati preuzeti pseći mozak, a stari ručni sat može vratiti vrijeme. Za zeca i psa ti neočekivani događaji predstavljaju ulaz u izvanredne i neočekivane nove svjetove i putove k uzbudljivim i neograničenim pustolovinama.

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Zečja invazija (2013)

Danas
image
The Rabbids from Ubisoft's "Raving Rabbids" video game series star in their own television series. They explore Earth and discover new things.

Nove pustolovine Lucky Lukea (2001)

Danas
image
Svaki junak mora imati i neprijatelja, a Lucky Luke ih ima čak četvoricu, braću Dalton. Nasreću, brže poteže revolver od vlastite sjene i ima uz sebe svog vjernog...

Čudesan Gumball svijet (2011)

Danas
image
Dobrodošli u Elmore! Ovo čudesno malo predgrađe nije onakvo kakvim se čini. Svijet Gumballa prati nesretne pustolovine Gubnalla, dvanaestogodišnjeg mačka.

Dinoslavci (2014)

Danas
image
Serija prati doživljaje tri jako znatiželjna dinosaura koji imaju važan zadatak - žele svukuda ići, sve vidjeti, sve iskusiti i sve isprobati! Pridružite se...
TOP LISTE

Prijavi se