Kungfu-zec

Kung Fu Bunny (2012)

Redatelj: Vincent Li

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

Mladi crtač stripa, Vincent, u svom kućnom studiju crta pametnog, buntovnog zeca i samodopadnog, ali odanog psa. Kad kungfu-zec iskoči s papira u stvarni život, započne Vincentova borba da ga vrati na papir.
Jednog dana mladi student crtanja Vincent načrčkao je na komadiću papira pametnog, ali buntovnog zeca i vjernog, ali samodopadnog psa. Oni su odjednom oživjeli i iskočili s papira ne želeći biti samo crteži! Zec i pas često su izvan kontrole. Doista, njihovi su likovi sasvim suprotni, što ih tjera da se gotovo stalno sukobljavaju. Svakog dana, nakon što provede vrijeme sa zecom i psom, Vincent odlazi na posao. Čim ode, dogode se neobične i čudesne stvari. Obični predmeti oživljavaju, okoliš se transformira, stvari se mogu pojaviti ili nestati, a predmeti mogu izvoditi neočekivane funkcije. Teleskop može postati portal za izvanzemaljce, čudovište u računalu može pokušati preuzeti pseći mozak, a stari ručni sat može vratiti vrijeme. Za zeca i psa ti neočekivani događaji predstavljaju ulaz u izvanredne i neočekivane nove svjetove i putove k uzbudljivim i neograničenim pustolovinama.

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Nella, viteška princeza (2017)

  Danas
  image
  Follows the adventures of Nella, a brave princess who turns into a princess knight.
 • Wacky Races (2017)

  Danas
  image
  A reboot of the "1968" Hanna-Barbera Classic "Wackey Races" That updates the formula for a new Generation while still retaining the classic feel of the original.
 • Graditelj Bob (1998)

  Danas
  image
  Prvi je puni radni dan u Dolini suncokreta pa su svi strojevi pomalo nervozni zbog golema posla koji je pred njima – svi osim Mucka koji je odlučio pokazati da...
 • Obiteljski čovjek (1999)

  Danas
  image
  Subverzivna animirana humoristična serija koja prikazuje svakodnevne nedaće obiteljskog života, no uz izrazit pomak i bespoštedan pristup koje može pružiti samo...
TOP LISTE

Prijavi se