SPORT PLUS - je prva emisija od svih tjednih koja je emitirana u programu SBTV-a, a premijerna je bila 5. srpnja 2004. godine.

Emisija je u prvih 384 svojih izdanja nosila ime SB sport, da bi se naziv odnedavno promijenio u Sport plus. Budući je SBTV regionalna televizija koja pokriva 4 županije (Brodsko – posavska, Požeško – slavonska, Virovitičko - podravska i Bjelovarsko – bilogorska) došlo je do promjene naziva emisije iz razloga što su u emisiji već gostovali sportaši iz navedenih županija.

Emisija se danas sastoji od 2 dijela, točnije ima dvije teme. Na početku svake emisije voditelj kratko objavi samo najznačajnije rezultate koje su klubovi ili sportaši ostvarili na sportskim terenima u gradu, županiji, Hrvatskoj ili čak na međunarodnoj sceni prošlog vikenda. Nakon toga slijedi razgovor s gostima u studiju, a oni tijekom emisije s voditeljem komentiraju kadrove koji se prikazuju (kadrovi s treninga, utakmica ili događaja o kojem se govori u emisiji).

Nakon završetak druge teme, voditelj u rubrici: „Županijske nogometne lige" objavi rezultate u tri lige, a preko njega se emitiraju grafičke tablice, odnosno rezultati koji prate što voditelj čita. Na kraju emisije voditelj najavi samo najznačajnije sportske događaje tijekom tjedna i za vikend. Osim tema u nekoliko su emisija razni klubovi ili udruge imale prezentacije, primjerice, novog nogometnog stadiona ili novog sportskog kompleksa što su gledatelji prvi puta javno mogli vidjeti.

Također su sportaši, najčešće u borilačkim vještinama uživo u studiju tijekom emisije demonstrirali svoju vještinu (karate i taekwondo). Sport plus je afirmativnog tipa u kojem se uglavnom govori o rezultatima, aktualnostima i problematici sportskih klubova ili sportaša. Sport plus je vrlo gledana emisija koja je ušla u domove građana Slavonskog Broda, a i šire.

U emisiji su gostovala mnoga poznata imena lokalnog, ali i hrvatskog sporta. Emisija potiče mlade na bavljenje sportom i bavi se afirmacijom sporta, ali i otkriva s kakvim se problemima susreću sportaši i mnogi klubovi u gradu i županiji.

Zbog vrlo dobrog termina emitiranja (ponedjeljak u 20:25) Sport plus je postao nezaobilazna emisija mnogih koji se na bilo koji način na lokalnoj razini bave sportom ili su samo nijemi promatrači. Često puta, a u pravilu je tako, Sport plus daje pravu i realnu sliku sporta u Slavonskom Brodu.

Zato ga mnogi gledaju i prate iz tjedna u tjedan, a svi oni koji su na bilo koji način uključeni u njegovu izradu trudit će se da i dalje ostane jedna od najgledanijih emisija SBTV-a.

Emitira se na kanalima:

SBTV  

Sljedeće epizode:

22. 04. 2024.
20:30
Sport plus, sportska emisija
23. 04. 2024.
13:00
Sport plus, sportska emisija ®
ponedjeljak
20:30
Sport plus, sportska emisija
utorak
13:00
SPORT plus SBTV ®
PREPORUKE
  • Rotor

    image
    Sve što ste oduvijek željeli znati u automotosportu u Hrvatskoj i u svijetu, kroz snimke, reportaže, razgovore. Vrlo temeljito.
  • Tour Auto

    image
  • Tiree Wave Classic

    image
    The Tiree Wave Classic is the UK's premier windsurfing competition. Run in recent years by Glasgow-based events company Dialogue Marketing headed up by Andy...
  • Drift Style (2007)

    image
    The Circuit City Formula Drift Pro Championship Racing Series. Formula DRIFT Championship is recognized as the North American professional drifting championship...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.