Informativna emisija o sportu. Osijek je grad sporta, kako profesionalnog, tako i amaterskog. Trenutno ima više od 20 prvoligaških klubova, ali i niz klubova i udruženja koji se natječu u nižim stupnjevima natjecanja. Posebna pozornost u emisiji posvećuje se vrhunskim, međunarodnim sportskim ostvarenijma, ali isto tako i mladim sportašima, kako kroz rezultate, tako i kroz izradu priloga o njihovim svakodnevnim sportskim aktivnostima.

Emitira se na kanalima:

Osječka TV  SPTV  

Sljedeće epizode:

danas
18:30
Sportikos, sportska emisija
sutra
15:00
Sportikos, sportska emisija ®
srijeda
12:30
Sportikos, sportska emisija ®
srijeda
18:00
Sportikos, emisija
petak
13:55
Sportikos, emisija
PREPORUKE
 • IFSC Climbing World Cup

  image
 • Rotor

  image
  Sve što ste oduvijek željeli znati u automotosportu u Hrvatskoj i u svijetu, kroz snimke, reportaže, razgovore. Vrlo temeljito.
 • UEFA Europa League

  image
  The UEFA Europa League (abbreviated as UEL) is an annual football club competition organised by UEFA since 1971 for eligible European football clubs.
 • Transat Jacques Vabre

  image
  The Transat Jacques Vabre is a yachting race that follows the historic coffee trading route between France and Brazil. It is named after a French brand of coffee....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.