''The Bachelor'' je megapopularni reality show koji je doživio preko 130 sezona u više od 30 zemalja diljem svijeta, od SAD-a, Kanade, Njemačke, Francuske, do Kine i Australije, a ljubavno putovanje u kojemu savršeni neženja traži svoju bolju polovicu zaludjelo je svijet.
Radnja showa vrti se oko poželjnog neženje koji između 30 potencijalnih kandidatkinja traži svoju srodnu dušu. Natjecateljice i neženja svakoga tjedna putuju na različite egzotične lokacije, odlaze na romantične večere i uživaju u brojnim uzbudljivim adrenalinskim izazovima, a sve s ciljem kako bi se bolje upoznali i zbližili. Tijekom svake epizode, savršeni neženja eliminira po jednu kandidatkinju u tzv. ''ceremoniji ruža''. Djevojkama s kojima želi nastaviti reality avanturu daruje po jednu ružu, dok su one koje je ne dobiju eliminirane.
Ljubavni zapleti, svađe i romantične geste, a na kraju i prava ljubav, samo su djelić showa ''The Bachelor'' koji se već više od desetljeća smatra pravom modernom bajkom i globalnim fenomenom.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.