Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 7.75/10

Jednosatna policijska drama s Tellyjem Savalasom u naslovnoj ulozi nastavlja se u drugoj sezoni s nepromijenjenom postavom i konceptom. Serija je već u prvoj sezoni stekla naklonost kritike i publike postižući veliku gledanost. Dobila je šest nominacija za Emmy, a Telly Savalas proglašen je najboljim glavnim glumcem u dramskoj seriji.
Ponovno su u glavnim ulogama Dan Frazer kao šef detektiva Frank McNeil, Kevin Dobson kao detektiv Bobby Crocker i Demosthenes kao detektiv Stavros.
Realistični likovi i situacije uvelike su pridonijeli uspjehu Kojaka, pa su epizode druge sezone još intenzivnije snimane izvan studija, na lokacijama u New Yorku.

U nekima od priča Kojak će se naći osobno ugrožen, ali serija ne otkriva previše iz njegove prošlosti, već zadržava tajnovitost i samo daje do znanja publici da je on čovjek duge prošlosti, a gledatelji iz njegovog karaktera mogu iščitati što žele.
U ovoj sezoni Kojak se, među ostalim, sukobljava s predstavnicima saveznih agencija, rješava pljačku na Wall Streetu, istražuje područje korupcije u pravosudnom sustavu, a sukobit će se i s pomoćnikom državnog tužitelja.
I u drugoj sezoni naglasak je na poštenju i uvjerljivosti, a realizmu serije i dalje pridonose savjeti djelatnog njujorškog detektiva Burtona Armusa.

Emitira se na kanalima:

SAT 1 Gold  

Bilo na kanalima:

Rete 4  RTL Nitro  HTV3  HTV2  HTV1  KANAL A  FTV  

Sljedeće epizode:

subota
11:00
PREPORUKE

CSI: New York (2004)

Danas
image
"CSI: NY" treće je izdanje kriminalističke drame o rješavanju zločina forenzičnim procedurama. Grupa istražitelja forenzičara uz pomoć najsuvremenije tehnologije...

Ertugrul (2014)

Danas
image
Serija prati život Ertugrula, oca Osmana I, osnivača Osmanskog Carstva, njegov dolazak na vlast u plemenu Kaji, ali i ljubav između njega i Halime. Radnja je...

Osveta u štiklama (2017)

Danas
image
Merve, Oya, Arzu, i Pelin prijateljice su još od srednjoškolskih dana, no sve se promijenilo kad su Merve, Arzu i Pelin, za vrijeme školskog piknika, podmetnule...

Čikaška policija (2014)

Danas
image
Dobitnik nagradne Emmy, producent Dick Wolf, i tim koji stoji iza serije Chicago Fire donose novu seriju Čikaška policija, policijsku dramsku seriju o ljudima...
TOP LISTE

Prijavi se