Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 8.2/10
(5 glasova)

Jednosatna policijska drama s Tellyjem Savalasom u naslovnoj ulozi nastavlja se u drugoj sezoni s nepromijenjenom postavom i konceptom. Serija je već u prvoj sezoni stekla naklonost kritike i publike postižući veliku gledanost. Dobila je šest nominacija za Emmy, a Telly Savalas proglašen je najboljim glavnim glumcem u dramskoj seriji.
Ponovno su u glavnim ulogama Dan Frazer kao šef detektiva Frank McNeil, Kevin Dobson kao detektiv Bobby Crocker i Demosthenes kao detektiv Stavros.
Realistični likovi i situacije uvelike su pridonijeli uspjehu Kojaka, pa su epizode druge sezone još intenzivnije snimane izvan studija, na lokacijama u New Yorku.

U nekima od priča Kojak će se naći osobno ugrožen, ali serija ne otkriva previše iz njegove prošlosti, već zadržava tajnovitost i samo daje do znanja publici da je on čovjek duge prošlosti, a gledatelji iz njegovog karaktera mogu iščitati što žele.
U ovoj sezoni Kojak se, među ostalim, sukobljava s predstavnicima saveznih agencija, rješava pljačku na Wall Streetu, istražuje područje korupcije u pravosudnom sustavu, a sukobit će se i s pomoćnikom državnog tužitelja.
I u drugoj sezoni naglasak je na poštenju i uvjerljivosti, a realizmu serije i dalje pridonose savjeti djelatnog njujorškog detektiva Burtona Armusa.

Emitira se na kanalima:

SAT 1 Gold  

Bilo na kanalima:

Rete 4  RTL Nitro  HTV3  HTV2  HTV1  KANAL A  FTV  

Sljedeće epizode:

subota
09:50
Kojak
PREPORUKE
 • Henry Opasan (2014)

  ponedjeljak
  image
  Henry Hart (Jace Norman) je 13-godišnjak koji živi u gradiću Swellviewu. Ono po čemu se uvelike razlikuje od svojih vršnjaka je njegov posao koji obavlja poslije...
 • Navy CIS - Los Angeles (2009)

  ponedjeljak
  image
  Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam...
 • CSI: New York (2004)

  utorak
  image
  "CSI: NY" treće je izdanje kriminalističke drame o rješavanju zločina forenzičnim procedurama. Grupa istražitelja forenzičara uz pomoć najsuvremenije tehnologije...
 • Srce mafije (2015)

  utorak
  image
  Ovo je priča o Hızıru Çakırbeyliju, jednom od najjačih članova lanca švercanja oružja. Nakon nekog vremena, on postaje vođa cijelog lanca, dok u isto vrijeme...
TOP LISTE

Prijavi se