Nova dramska serija temeljena na kriminalističkim romanima J. K. Rowling (pod pseudonimom Robert Galbraith) prati ratnog veterana, sada privatnog detektiva Cormorana Strikea i njegovu snalažljivu pomoćnicu, Robin Ellacott.
„Strike“ je uzbudljiva dramska serija temeljena na kriminalističkim bestselerima autorice Harryja Pottera J. K. Rowling, koja ih je napisala pod pseudonimom Robert Galbraith. U središtu priče je Cormoran Strike (Tom Burke), koji je izgubio dio desne noge služeći vojsku u Afganistanu te se vratio iz rata kako bi otvorio detektivsku agenciju u kojoj je on jedini zaposlenik, a koja se nalazi u malom uredu u londonskoj ulici Denmark. Iako i fizički i psihički ranjen, Strikeovi instinkti te činjenica da je radio kao vojno-policijski istražitelj pokazuju se ključnima u rješavanju tri složena slučaja koja zbunjuju policiju. U potrazi za tragovima Strikeu se pridružuje Robin Ellacott (Holliday Grainger), koja počne raditi kao njegova privremena pomoćnica, ali se ubrzo zadubi u njegove istrage jednako kao i u detalje njegove slavne, ali mučne prošlosti.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.