Koliko nam preti opasnost od požara, zemljotresa, poplava i drugih elementarnih nepogoda? Na koji način se zaštititi od njih? Kako im se suprotstaviti? Odgovore na sve to naći ćete u emisiji S.O.S., čiji je autor i voditelj Darko Jevtić.
Emisija S.O.S. prati rad spasilačkih službi, pre svih Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova. Naše kamere ulaze sa njima u najstrašnije požare, i iz ugla vatrogasaca-spasilaca prikazuju kako izgleda borba sa vatrenom stihijom. Iskusna novinarsko-snimateljska ekipa emisije S.O.S. prati aktivnosti svih spasilačkih službi u Srbiji, ali se prate i dešavanja u regionu i svetu kada su elementarne nepogode u pitanju. Zbog globalnih klimatskih promena, ljudi i njihova imovina sve češće su žrtve iznenadnih oluja, nekada nezamislivih u nekim područjima. Kroz emisiju se trudimo da kod gledalaca probudimo i svest o tome koliko je bitno osiguranje života i imovine, i koliko to pomaže u kasnijem saniranju štete.

Bilo je na kanalima:

B92  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.