Valentina Izaguirre i Sebastian Jaramillo su profesionalni kradljivci, prisiljeni na takav život od strane zagonetnog Gospodara. Ukoliko odbiju naloge svog opakog poslodavca ugrozit će život najmilijih. Valentina će dovesti u opasnost svog momka Pedra, a Sebastian svog voljenog oca Don Armanda. Prisiljeni živjeti životom provalnika, Valentina i Sebastian se zaposle u prestižnoj školi pretvarajući se da su brat i sestra. U kratkom razdoblju zadobiju veliko povjerenje i simpatije učenika. I kada se čini kako sve ide najbolje, problemi tek počnu. Valentina i Sebastian shvate kako je vlasnik škole korumpiran, a stvari postanu još kompliciranije kada se u školu kao profesor tjelesnog odgoja pojavi Valentinin dečko Pedro. Sada Valentina i Sebastian moraju priznati jedno drugome istinu koja je promijenila sve, a ta je da su se unatoč svemu zaljubili. Kada se stvari zakompliciraju, Valentina i Sebastian se nađu pred neizvješnoću što će se dogoditi kada se otkrije da su oni zapravo poznati lopovi. Pronađite odgovor u 'Kamaleonima' gdje ljubav mijenja sve.

Valentina Izaguirre (Belinda)
Hrabra i iskrena, no ujedno i impulzivna i netaktična. Valentina je odrasla kao siroče. Jedini tko ju je volio tijekom njenog života bio je njezin dečko Pedro. Misleći kako je on jedini čovjek kojeg i ona voli, Valentina ni ne sluti da će pravu strastvenu ljubav otkriti sa Sebastianom, svojim partnerom u zločinu.

Sebastian Jaramillo (Alfonso Herrera)
Karizmatični i privlačni Sebastian miljenik je mnogih žena. Odrastao je okružen umjetnošću, a pravi uzor je pronalazio u svom ocu. Sebastian ne može pronaći mir otkad je njegov otac Pedro osuđen na 20 godina zatvora i to zbog prijevare vezane uz umjetnine. Kako bi zaštitio očev život, Sebastian je prisiljen krasti.

Francisca Campos (Edith González)
Ravnateljica i dioničarka škole San Bartolome. Majka tinjedžerke Solange te bivša žena korumpiranog Augusta. Odgojena je u strogoj, katoličkoj obitelji što je ostavilo dojam na njezin karakter. Otkad se rastala Francisca nije pokazala interes prema nekom drugom muškarcu.

Augusto Ponce de León (Guillermo Garcia Cantú)
Vlasnik škole San Bartolome ujedno je i šef policije. Augusto je sebičan i narcisoidan čovjek koji žudi samo za moći. Ujedno jako je vješt manipulator, a žarko se želi vratiti svojoj bivšoj ženi Francisci koje je imućna. Njegova kći Solange nije upoznata s očevom tamnom stranom.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  

PREPORUKE
  • Villa Maria (2004)

    image
    'Villa Maria' je priča o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom. Tomislav Tomo Jurak (Žarko Radić) je bogati...
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
  • Fatalna ljubav (2014)

    image
    Reinа Ortiz je skromnа krojаčicа, kojа sаnjа o venčаnju iz bаjke, bаš onаkvom kаkvo obično imаju njene klijentkinje. Sа druge strаne, Nikolаs Nunjez je rаdnik nа...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.