Ovo je serija koji opisuje uspone i padove Andréa Rieua i njegova orkestra, a gledatelju pruža jedinstvenu priliku da svjetski poznatog i popularnog violinista slijedi diljem svijeta.
Vidjet ćete ga kako nastupa u Meksiku, šeta umjetničkim četvrtima Buenos Airesa, razgledava predivnu džamiju i bazar u Istanbulu, fotografira se s obožavateljima u Australiji. Vidjet ćete ga iza pozornice prije i poslije njegovih koncerata, vidjet ćete kako se on i njegov orkestar pripremaju za nastup, imat ćete uvid u nervoznu atmosferu u garderobama, opuštanje nakon koncerta uz ugodan obrok.
Kamera je zabilježila kako se André Rieu prisjeća nekih vrhunaca, ali i najgorih trenutaka u svojoj karijeri. Vidjet ćete ga sretnog kao dijete dok kupuje lijepe darove za obitelj, ali i prepunog emocija nakon nastupa s duševno zaostalima.
Između svih tih divnih, uzbudljivih i često emotivnih scena, stalno ćete iznova gledati najbolje trenutke s nastupa diljem svijeta.
Tu su i jedinstveni razgovori s njegovim orkestrom, s njegovom dvojicom sinova Marcom i Pierreom, ali i s raznim gostujućim umjetnicima i prijateljima kao što je Sir Anthony Hopkins.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.