poster

Waiting for God

Waiting for God (1990)

komedija | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 7.8/10

Kada se Tom Ballard preseli u Bayview, dom za umirovljenike, upoznaje Dianu Trent, opaku stariju ženu koja se žali na sve što može i samo želi umrijeti. Na negodovanje voditelja doma Harveyja Bainesa, Tom i Diana se sprijatelje i nakon nekog vremena započnu romantičnu vezu. Tomov sin Geoffrey i snaha Marion (koju Tom ne voli) neprestano im dolaze u posjetu. Diana također ima problem s Jane, njezinom najvećom noćnom morom, zaposlenicom doma koja je uvijek puna optimizma i dobre volje, što nikako ne odgovara Dianinoj gruboj naravi.
Tom i Diana nekako zajednički uspijevaju riješiti sve probleme, dok čekaju Boga da ih se sjeti…

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Nepraktični šaljivci (2011)

nedjelja
image
Hidden camera practical joke show that follows the comedy troupe The Tenderloins. The guys pretend to be crazy White Castle cashiers, Times Square tour guides,...

Kako sam upoznao vašu majku (2005)

nedjelja
image
Bez nekog posebnog povoda ostarjeli Ted Mosby (Josh Radnor) jednog je dana posjeo kćer i sina kako bi im potanko ispričao niz događaja koji su prethodili...

Alex and Co. (2015)

nedjelja
image
A group of friends studying in secondary school find their love for music after stumbling upon a banned room in their school.

Binny i duh (2013)

nedjelja
image
A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
TOP LISTE

Prijavi se