Pratite priče o strasti, prijateljstvu, solidarnosti i postignuću koje pričaju zvijezde koje će se sučeliti na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u nogometu. Nov i jedinstven pristup najuniverzalnijem sportu na svijetu s potpisom HBO-a.
ODREDIŠTE RUSIJA 2018. dokumentarni je film od deset epizoda koji donosi najintimnije i najosobnije priče zvijezda ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u nogometu. Ovo je prva suradnja programa HBO Europe i HBO Latin America koja nudi pogled izbliza na strast, prijateljstvo, solidarnost i postignuće kakva su doživjela velika imena nogometa i njihovi bližnji. To je proslava najuniverzalnijeg sporta i momčadi koje će se ovog ljeta boriti za vrh nogometnog svijeta. U dokumentarcu ODREDIŠTE RUSIJA 2018. otputovat ćemo u mnoge zemlje u kojima je nogomet izvor neusporedive strasti sa svim svojim bojama i emocijama te jedinstvenom vizijom i perspektivom pripovijedanja po čemu je HBO poznat.

Bilo je na kanalima:

HBO2  HBO  HBO3  

PREPORUKE
  • Sportsko srce

    image
  • Tribina

    image
    Svaka sportska tema analizirana iz nekoliko kuteva.
  • Nautical Adventure in a Landlocked Country

    image
    Switzerland: home to the Alps and important water competitions like the Bol d’Or Mirabaud, the most important inland lake regatta in the world. Today it becomes...
  • Najveće nogometne momčadi

    image
    Dokumentarni serijal koji se osvrće na neke od najvećih nogometnih momčadi i osobe koje su bile dio toga.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.