Odgovor je debatna jednosatna emisija u kojoj će fokus biti usmeren na građane i njihove probleme, a u razgovoru će se se insisitirati na dobijanju odgovora na sva najvažnija pitanja za celo društvo.
Posao novinara je da te odgovore traži na odgovoran način, a u emisiji će to raditi tim mladih ljudi, studenata novinarstva sa Fakulteta političkih nauka, koje će voditi Suzana Trninić.
Ivana Stojanović, Jovana Šošević, Stefan Petrović, Kristina Glišić, Aleksa Tešić, Miljana Miletić, Nikola Kostić, Milutin Bojović i Jovana Kovačević, imaće priliku da postavljaju pitanja učesnicima u emisiji, otvoreno reaguju na stavove koji se u emisiji donose, i time doprinesu da gledaoci dobiju najobjektivniji i najinformativniji odgovor na pitanja koja se u emisiji budu postavljala. Suzana Trninić će, u skladu sa svim novinarskim standardima, nastaviti da insistira na konkretnim odgovorima.

Bilo je na kanalima:

Prva  

PREPORUKE
  • Mejor llama a Kiko (2019)

    image
    Programa de televenta con Kiko Hernández.
  • Nedeljom u tri

    image
  • Roundtable (2017)

    image
    A discussion programme with an edge. Broadcast out of London and presented by David Foster, it's about bringing people to the table, listening to every opinion,...
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.