Biste li voljeli gledati odrastanje budućeg predsjednika SAD-a? To neobično pitanje pokreće dirljivu dramu pripovjedačkih stručnjaka Grega Berlantija, Mickeyja Liddella i dobitnika Emmyja Thomasa Schlamme. Jack i Bobby McCallister bistri su sinovi ekscentrične samohrane majke dr. Grace McCallister. Gracina osobnost prirodna je sila predodređena da oblikuje živote dvojice dječaka i osigura jednomu mjesto u povijesnim knjigama - kao predsjednika SAD-a. "Ako nam je veličina nametnuta", kako je jednom rekao Winston Churchill, "oni koji su predodređeni da budu veliki, toga najčešće nisu svjesni".

16-godišnji Jack i 13-godišnji Bobby McCallister sinovi su ekscentrične dr. Grace McCallister, koja za njih ima vrlo ambiciozne planove. U gradiću Hart u Missouriju upoznajemo međusobne odnose dvojice braće, ali i ljudi koji formiraju njihove vrijednosti i osobnosti. Među njima je i Jackov najbolji prijatelj Marcus Ride, prelijepa vršnjakinja Courtney Benedict te Courtneyn otac Peter Benedict, naočiti privremeni dekan na Sveučilištu Plains State gdje je Grace uvažena i stroga profesorica povijesti.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.