Pripadnike britanske kraljevske mornarice na ekspediciji u potrazi za sjeverozapadnim prolazom 1847. godine napada misteriozni predator koji napada brod te borba za preživljavanje počinje. Bazirano na istoimenoj knjizi Dana Simmonsa iz 2007. godine.
Serija “The Terror“ je inspirirana istinitom pričom i zasnovana na istoimenom romanu Dana Simmonsa, a prati Kraljevsku pomorsku ekspediciju u opasnoj potrazi za arktičkim Sjeverozapadnim prolazom. Plovidba nemirnim vodama suočava posadu s brojnim izazovima. Okruženi zimom, napušteni i bez mogućnosti da pobjegnu s ledenog kraja svijeta, članovi Kraljevske pomorske ekspedicije se pokušavaju izboriti za opstanak s ograničenim izvorima hrane, vode i oružja, strahom od nepoznatog i nedostatkom vjere. Očajni u pokušajima da prežive, članovi posade borit će se ne samo s nedaćama koje su ih snašle, već i međusobno.
Stvarna ekspedicija, organizirana 1845., izazvala je brojne spekulacije jer je više od 120 članova posade nestalo pod nerazjašnjenim okolnostima. Poslije gotovo 175 godina brodove su slučajno pronašle arktičke istraživačke grupe 2014. i 2016. godine.

Bilo je na kanalima:

AMC  

PREPORUKE
  • Špijunski ured (2015)

    image
    Francuski obavještajac Malotru, cijenjeni i talentirani špijun vraća se u Pariz nakon šestogodišnje tajne misije u Siriji. Pokušava zaboraviti svoj tajni...
  • Nevjera (2020)

    image
    "Nevjera" govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere, koju su gledatelji imali prilike gledati u...
  • Mala povijest Srbije (2014)

    image
    Igrana serija "Mala istorija Srbije", na jedan zabavan način vas podseća na ličnosti, događaje i običaje koji su obeležili nacionalnu istoriju.
  • Farouk Omar (2012)

    image
    Vrhunska historijska serijska produkcija u 30 nastavaka „Hazreti Omer“ opisuje život sejjida Omera ibn Hattaba, i prati njegov život od pastira, koji čuva kamile...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.